Symbivit Paradajky a papriky 150 g
Symbivit paradajky a papriky®
Vyskúšajte úplne jedinečný spôsob ošetrenia vašej zeleniny pomocou prípravku Symbivit paradajky a papriky®. Vytvorená mykorhíza umožňuje lepší a dlhodobý príjem vody a živín (najmä fosforu a draslíka) a ich efektívnejšie dodanie rastlinám predovšetkým v období dozrievania plodov.
Účinok
- zvýšený obsah látok s antioxidačným účinkom
- zlepšenie výživy, rastu a zdravotného stavu zeleniny
- vyššia výnosnosť a odolnosť
- lepšie chuťové vlastnosti
- úplne prírodné pestovanie zeleniny
- výrazne znížená potreba zálievky a hnojenia
Vhodný pre
- paradajky, papriky a ostatné plodovú zeleninu (uhorky, tekvice, melóny, baklažány, )
- prípravok môže byť použitý aj pre fazuľu, hrach, všetky cibuľoviny, ovocné kríky a stromy
- vhodný do voľnej pôdy, skleníkov i fóliovníkov
- vhodný pre ekologické pestovanie
Nevhodný pre
- rastliny z čeľade kapustovitých (brokolica, karfiol, kapusta, kel, kaleráb, reďkovka, žerucha, chren, atď.), Mrlíkovitých (repa, špenát, atď.)
Aplikácia a dávkovanie
- Prípravok musí prísť do kontaktu s koreňmi rastlín. Dávkujte 15 g (1 odmerku, tj. 20 ml) na rastlinu. Prípravok nasypte na dno výsadbovej jamky, zapravte do substrátu a vysaďte rastlinu. Ošetrenie už vyrastených rastlín sa vykonáva vyhĺbením 2-4 dier okolo rastliny, do ktorých sa aplikuje 30 až 45 g prípravku na rastlinu.
- Plošná aplikácia spočíva v zapravení prípravku 3 cm pod povrch pred sejbou, v dávke 150 g / m².
- Prípravok sa môže zmiešať so substrátom v pomere 1,5: 100. Nie je možné rastlinu predávkovať - vyššia dávka zaistí lepší rozvoj mykorhízy.
Zloženie
Prírodné ílové nosiče, 6 druhov mykorhíznych húb, prírodné zložky podporujúce mykorhízu (výťažky z morských organizmov, keratín, mleté horniny.
Upozornenie
Vyvarujte sa nadmernému používaniu chemických hnojív. Nesmie dôjsť k predávkovaniu rastliny. Vyvarujte sa použitia systemických fungicídov v priebehu prvých troch týždňov po aplikácii. Nadmerná zálievka a prehnojovanie, najmä superfosfátu, obmedzuje účinnosť prípravku.